Biografia

Vaig nàixer el 3 de gener de 1992 a Berga.

El 2006, amb 14 anys, em vaig iniciar en el món de la fotografia a l’AFTDAO (Agrupació fotogràfica de Berga). On vaig aprendre molt durant anys.

No va ser fins al 2011 que vaig decidir estudiar un grau superior en Imatge a l’escola ITES de Barcelona on vaig adquirir també molts coneixements sobre vídeo.

Paral·lelament he fet diversos cursos amb grans fotògrafs com: Tino Soriano, Iñaki Relanzon, Isabel Diez, Tanit Plana, Isabel Flores, Raul Villalva, Mati Irizarri, Vicente Cervera, Santos Moreno, Albert Puntí, Flo Tucci, Mª Rosa Vila, Cristina Muñoz, Laura Len, Manel Esclusa.

El 2011 vaig rebre la distinció d’artista de la “confederación española de fotografia” (ACEF), i el 2012 la d’artista de la federació catalana de fotografia (AFCF). A més de diversos premis com poden ser:

1r Premi – Concurs de fotografia de la Fia – Faia – 2007

1r Premi – Cosmocaixa (granotes en perill) – 2008

2n Premi – Fotoconcurs carnet jove – 2008

2n Premi – Bienal internacional de joventut FIAP – 2012

També he fet varies exposicións:

Exposició Individual – Racons Del Berguedà – 2013

Exposició Individual – La Patum, Foc i Moviment – 2013

Exposició col·lectiva CEF – Voltant pel mon – Voff – 2012

Exposició col·lectiva AFTDAO – Clic Cabrianes – 2010

L’any 2012 vaig estar fent pràctiques de fotografia al grup editorial alesport, el qual hem va permetre publicar en revistes com Solomoto, Solocoche, Solomoto Off-road, etc..

A partir de mitjans del 2014 decideixo fer-me fotògraf freelance, i començo a fer tot tipus de feines relacionades amb aquest món, fotografia de producte, industrial, d’interiorisme, arquitectura, esdeveniments, tours virtuals 360, etc… podeu veure mes sobre la meva part mes professional a: pro.albertgarrido.cat

×