Bodes

Et Cases?

Fotògraf casaments
Fotògraf Boda
Fotògraf noces

Com treballo?

Per a mi, un casament és un dia molt important per als nuvis, vosaltres sou els protagonistes, jo em limito a fer el reportatge i a capturar tots els moments emotius i divertits que passin. No m’agraden les fotos posades, m’agrada captar l’instant i l’espontaneïtat.
A partir d’aquí vosaltres sou els protagonistes, i totes les fotos que vulgueu, només me les heu de demanar.

Sol o acompanyat?

Normalment, com a fotògraf treballo sol, acompanyat de 2 càmeres. El motiu és que prefereixo la discreció, crec que els protagonistes han de ser els nuvis, no els fotògrafs.
Dit això, si el vostre casament és molt complet, hi ha molts convidats, i/o us sentiu més segurs amb el fet que hi hagi 2 fotògrafs, no hi ha cap problema, col·laboro sovint amb grans professionals, i estem molt acostumats a treballar en equip, tan sols és una qüestió de pressupost.

On treballes?

Per tota Catalunya sense cobrar desplaçament.
Per la resta no tinc problema, l’únic que hauré de cobrar desplaçament i estança a part.

Fas vídeo?

Sí.
El que no puc fer és foto i vídeo alhora, en aquest cas jo faig foto, i col·laboro amb companys, i ells fan el vídeo. En el vídeo és més recomanat que hi hagi 2 persones.

Com entregues el material?

Sempre entrego una àmplia selecció de les imatges editades de dues formes: 1, amb un pendrive. 2, habilito un espai privat amb contrasenya a la meva web perquè els nuvis puguin compartir les fotos amb tots els convidats.
A part, si voleu qualsevol còpia impresa en qualsevol mida, només ho heu de demanar, i el mateix si voleu àlbum.

Fas Àlbum?

Si, treballo amb el laboratori italià Album Epoca els quals tenen infinitat de models i combinacions, totes de gran qualitat.

Que més ens pots oferir?

La pregunta és, que més necessiteu?
Qualsevol cosa que hàgiu vist, o tingueu ganes de fer, només m’ho heu de dir, i buscaré la forma de portar-ho a terme, si voleu, quedem un dia, o fem una videotrucada i resolem tots els dubtes que tingueu.

I tot això quant costa?

El reportatge de tot el dia complet, i l’entrega d’una àmplia selecció de les fotografies editades són 850€ (iva inclòs)

A partir d’aquí si voleu un àlbum, còpies impreses, o qualsevol altre servei que us pugui oferir, us ho puc pressupostar sense cap classe de compromís.