Fotografies per empreses de construcció, enginyers, i industrials

A l’hora de captar nous clients, és molt important que vegin treballs realitzats, no només el resultat final, sinó també molts cops potser decisiu que vegin la manera que té cada empresa de treballar. Per això és molt important poder oferir unes bones imatges de qualitat als possibles futurs clients, a part que poden ser imatges de gran ajuda per les xarxes socials.

Cada Obra és un món, i no és el mateix aixecar una nau industrial, arreglar, un carrer, fer una casa unifamiliar, o fer la reforma d’una cuina, per això l’ideal és que ens expliquis que teniu al cap, i busquem la millor solució fotogràfica per a vosaltres.
Podem fer fotografies, de l’abans i el després, anar fent sessions periòdiques cada x temps o cada x fases per veure com avança l’obra, deixar una càmera fixa i generar un timelapse de tota l’obra (vídeo a càmera ràpida), fotografiar vàries obres diferents per a mostrar com treballeu a la vostra empresa, fotografiar operaris treballant, o fer foto només del resultat final, si necessiteu crear una pàgina web, papereria o pancartes per a publicitat, donar vida a les vostres xarxes socials, contacte’ns i trobarem una solució a mida.

Tarifes per a seguiment industrial